Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بخش ویژه نامه همایش و نشست‌های تخصصی (ما کجا ایستاده‌ایم)‌ به مدیریت حسن موریزی نژاد از روز دوشنبه ۱۵ بهمن ماه در خانه هنرمندان ایران افتتاح می‌شود.

موریزی نژاد درباره این بخش گفت: در یازدهمین جشنوارۀ هنرهای تجسمی فجر، هنرمند و امر خلاقانه‌ای که از او انتظار می‌رود، موضوع نشست‌های تخصصی و فراخوان ‌مقالات قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای این موضوع سه محور در نظر گرفته شده است که شامل نسبت اقتصاد با خلاقیت در هنرهای تجسمی، نسبت آموزش با خلاقیت در هنرهای تجسمی و نسبت جامعه با خلاقیت در هنرهای تجسمی است. سه نشستی که برای این دوره از جشنواره هنرهای تجسمی فجر در نظر گرفته شده، هر کدام به یکی از این محورها اختصاص یافته است. امسال برای نخستین بار فراخوان مقالات به صورت مسابقه برگزار شده است، پس از داوری به سه مقاله برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد. همچنین ‌تعدادی از مقالات منتخب نیز گردآوری و در یک کتاب چاپ خواهند شد.

جزئیات بخش «کجا ایستاده‌ایم» شامل معرفی سخنرانان و خلاصۀ سخنرانی آنها در ادامه آورده شده است:‌

پنل اقتصاد و هنرهای تجسمی ‌

‌ (دوشنبه ۱۵ بهمن ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ خانه هنرمندان، سالن استاد شهناز) ‌

سخرانان:  ۱ـ شهروز نظری ‌(کارشناسی ارشد تصویرسازی / نقاش / مدیر گالری هما)

‌۲ـ دکتر حمیدرضا  ششجوانی (عضو پیوستۀ انجمن بین المللی اقتصاد فرهنگ (‌ACEI‌) / مدرس اقتصاد هنر در دانشگاه هنر اصفهان  ۱۳۸۹ تا ‌‌۱۳۹۳‌)

‌ مدیر پنل :  دکتر یاسمن گیاهی (دکترای مدیریت بازرگانی / پژوهشگر حوزۀ بازاریابی محصولات فرهنگی و هنری)

پنل آموزش و هنرهای تجسمی ‌

سه شنبه ۱۶ بهمن از ساعت ۱۷ تا ۱۹، خانه هنرمندان، سالن استاد شهناز

سخنران: دکترحامد طاهری کیا ( دکترای سیاست‌گذاری فرهنگ از پژوهشکدۀ مطالعات فرهنگی و علوم اجتماعی ‌)

پنل جامعه و هنرهای تجسمی ‌

‌(پنج شنبه ۱۸ بهمن از ساعت ۱۸ تا ۲۰ ، خانه هنرمندان، سالن استاد شهناز)‌

سخنرانان ‌

‌۱ ـ دکتر رضا صمیم ( دکترای جامعه‌شناسی از دانشگاه اصفهان، ۱۳۹۱‌)

‌۲ ـ دکتر محمدرضا مریدی ( پژوهشگر جامعه شناسی و اقتصاد هنر)

مدیر پنل : ‌جواد حسنجانی ( کارشناسی فلسفه_ گرایش الهیات / دبیر نقد دوهفته نامه تندیس ۱۳۹۶‌)

داوری آثار بخش مقالات را  بهنام کامرانى ( دکتراى پژوهش هنر از دانشگاه هنر)، شهروز مهاجر(  پژوهشگر تاریخ هنر و دانشجوی دکترای تاریخ هنر، دانشگاه سوربن) و  حامد طاهری کیا ( دکترای سیاستگذاری فرهنگ ‌) به عهده دارند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خانه هنرمندان ایران یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر نشست های تخصصی هنرهای تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است

محمود پاک نیت بازیگر شناخته شده سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: قطعا سیاست‌های جمعیتی برای فرزندآوری موثر است منتها دولت می‌تواند این سیاست‌ها را تقویت کند و زمینه‌هایی برای فرزندآوری بیشتر با ایده‌هایی عملگرایانه فراهم کند.

وی در ادامه عنوان کرد: الان از دغدغه‌های زوج‌ها امرار معاش و معیشتشان است، هر زوجی نیاز به حداقل‌هایی برای خانه و مسکن و مادیات دارد. اضافه کردن نسل هم مشکلات خاص خود را دارد، اما قطعا مشکلاتش کمتر از پیری جمعیت است.

وی بااشاره به غریزه قوی مادری در بین زنان جوان گفت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند، نباید طوری شود که نسل اتی در زمان کهنسالی هیچ کس را نداشته باشد که به او رسیدگی کند. زوجین جوان باید به این مسائل توجه کنند که همانطور که گذشته‌های ما نیاز به فرزند در سنین بالا داشتند، ان‌ها هم همینطور هستند.

وی با اشاره به تهدیدات پیری جمعیت در جامعه اظهار داشت: وقتی سن ازدواج بالا می‌رود و جوانان ازدواج کرده هم تمایل به فرزند پیدا نمی کنند به مروری کهن سالی جمعیت رخ می‌دهد باید برای سال‌های اتی تمهیدی بیاندیشیم تا مشکلاتی از این دست گریبان جامعه مان را نگیرد، هنرمندان هم پای کار بیایند تا ترسیمی از فضای درست خانوادگی برای نسل جوان داشته باشند. بهرحال هنرمندان هم الگوی جامعه هستند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • غلامحسین امیرخانی به پرسش‌هایتان درباره نستعلیق پاسخ می‌دهد
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • غلامحسین امیرخانی در مقابل خبرنگاران می‌نشیند
  • غلامحسین امیرخانی به پرسش‌های خوشنویسی پاسخ می‌دهد
  • نشست تخصصی اقتصاد اسلامی، مبارزه با نئولیبرالیسم در حرم مطهر رضوی؛ 12 اردیبهشت
  • کارگران مقابل جنگ، تحریم، فتنه، تکفیر و ترور، شرافتمندانه ایستاده‌اند
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز